Visual Designer VakantieVeilingen.nl

Solliciteer nu

Visual Designer VakantieVeilingen.nl (tijdelijke rol ivm zwangerschapsverlof)

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Jij bent een Visual Designer die weet hoe je een commercieel sterke boodschap overbrengt. Je hebt ervaring met het ontwerpen en produceren van online campagnebeelden voor verschillende kanalen. Je kunt goed prioriteiten stellen, schakelt gemakkelijk met verschillende stakeholders en voelt je thuis in een snel veranderende omgeving.

Wat ga je doen?

Als Visual Designer ben je samen met de rest van het design team verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van onze merken VakantieVeilingen.nl/be, Vavabid.be/fr en ActievandeDag.nl/be. VakantieVeilingen is met gemiddeld 7 miljoen bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. Je vertaalt ideeën naar creatieve concepten en ontwerpt campagnebeelden voor al onze on- en offline communicatiekanalen. Denk aan headers op de website, banners voor affiliates en display, beelden voor nieuwsbrieven en apps en video’s voor social kanalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de veilingbeelden op de website en verbetert en bewaakt het interne proces. Ondertussen begeleid je de stagiair.

Wat verwachten we van jou?

• Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
• Een afgeronde design opleiding 
• Goede communicatieve eigenschappen
• Proactief en je kunt goed omgaan met een hoge werkdruk
• Je bent flexibel en gedreven
• Je bent klantgericht en kwaliteitsgericht
• Gevoel voor beeld en fotografie
• Uitgebreide ervaring met Adobe CC: Photoshop, Illustrator en InDesign 
• Pre: kennis van HTML en HTML 5 animatie
• Pre: ervaring in een e-commerce omgeving

Wat mag je van ons verwachten?

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. 

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, 
www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.