Online Marketeer - VakantieVeilingen.nl

Solliciteer nu

Online Marketeer - VakantieVeilingen.nl

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Jij bent een daadkrachtige en resultaatgerichte Online Marketeer met een passie voor data en optimaliseren. Je bent gewend om op basis van performance continue verbeteringen te identificeren en door te voeren. Met jouw creatieve ideeën weet je collega’s te inspireren en overtuigen van jouw visie. Daarnaast werk je graag in een team, ben je communicatief vaardig en ben je gewend om met targets te werken. En krijg je er een kick van om samen het bedrijf internationaal hard te laten groeien!

Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

We zijn een pure online player die als doelstelling heeft om Europa te veroveren. We zijn nu actief in Nederland, Belgie en Frankrijk. Als online marketeer ben je continu op zoek naar de touch points in de customer journey die leiden tot verkeer en conversies. Het online team, bestaande uit vijf andere collega’s, is verantwoordelijk voor alle tekst, foto en videoadvertenties op Google, Facebook, Youtube en Bing. Met cijfermatige analyses zorg jij ervoor dat het marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet binnen de verschillende online advertentiemogelijkheden. Je voert analyses uit, rapporteert en werkt verbeterpunten uit om de conversie van de advertenties te verhogen en de doelstellingen te behalen. Daarbij is acquisitie van nieuwe klanten een grote focus. Tevens ondersteun je het campagneteam met de doorvertaling van campagnes naar online advertenties en werk je nauw samen met je collega’s uit het CRM team om de maximale performance uit onze bestaande klanten te halen.

Afhankelijk van je ervaring en ambitie is er de mogelijkheid om eindverantwoordelijk (channel owner) te worden voor één van de betaalde kanalen van Emesa. Als channel owner instrueer je maximaal drie junioren voor bijvoorbeeld hun dagelijkse Google Ads taken. Je helpt met belangrijke budget beslissingen binnen het kanaal en rapport de performance van de verschillende (inter)nationale websites direct aan de manager van het Online Team.

Tijdens deze werkzaamheden werk je altijd met de nieuwste en beste marketing technologieën zoals:

• De complete Google stack:
   - Google Analytics 360
   - Search Ads 360
   - Display en Video 360
• Data management platform van Tealium
• Google, Bing, Facebook, Tradetracker
• Qlikview

En word je vrijwel altijd als eerste toegelaten tot nieuwe (Beta) technologieën van bijvoorbeeld Google en Bing.

Wat verwachten we van jou?

• Een afgeronde HBO of Universitaire opleiding
• Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring
• Hands on ervaring met Google Ads en of Bing
• Sterk analytisch vermogen
• Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen online marketing en je           kunt dit vertalen naar de platformen van Emesa
• Ervaring met Facebook/DV360 is een pré
• Resultaat-en klantgericht en een communicatief vaardige gesprekspartner
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar ben je bij Emesa primair zelf verantwoordelijk voor, maar met onze Emesa Academy, individuele trainingen en vele doorgroeimogelijkheden dragen we daar graag aan bij.

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. Ook bieden we je een uitgebreide aanvullende verzekering op het gebied van arbeidsongeschiktheidsrisico’s.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be