Category & Content Specialist ActievandeDag.be E-commerce

Solliciteer nu

Category & Content Specialist ActievandeDag.be E-commerce

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Ben jij een positief ingestelde doorbijter die van aanpakken weet? En weet jij wat er leeft in Vlaanderen en wat Vlamingen interesseert in de travel en day-out markt? Ter versterking van het ActievandeDag-team zijn we op zoek naar een brok dynamiek die zelfstandig kan werken maar ook een echte teamplayer is, een hands-on aanpak heeft en zich kan ontpoppen tot een ware Belgische ambassadeur voor het Nederlandse team!

Herken jij jezelf hierin? En ben je nieuwsgierig naar de functie van Category & Content Specialist Actievandedag.be? Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

Als Category & Content Specialist ActievandeDag.be ben je verantwoordelijk voor het assortimentsbeleid van onze Belgische online winkel: jij analyseert de travel en day-out markt en, op basis van voorafgaande resultaten en trends in de markt, bepaal jij welke producten in onze online vitrine komen te staan: restaurants, pretparken, wellnesscentra, hotels, vakantieparken, concerttickets, producten etc.

Je brieft het salesteam over welk aanbod door hen onderhandeld kan worden en je bent de stuwende kracht achter de planning van de verschillende Belgische deals: als Category & Content Specialist bepaal jij welk aanbod wanneer online komt om zo onze klanten elke dag een nieuw en verrassend aanbod voor te schotelen. Daarnaast analyseer jij de resultaten en zoekt continue naar verbeteringen.

Verder ben je verantwoordelijk voor het schrijven, opmaken en checken van de actiepagina’s (tekst, foto’s, video’s etc.) en boekingsformulieren voor de Belgische acties. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor alle teksten op de website, nieuwsbrieven & Facebook, wat betekent dat je de Belgische eindredactie doet en waar nodig copy vervlaamst. Zo bepaal jij welke Belgische deals je in jouw winkel wil plaatsen en draag je bij aan het succes van ActievandeDag.be.

Binnen ons kantoor in Amsterdam ben jij de Belgische ambassadeur voor ActievandeDag!

Wat verwachten we van jou?

• Afgeronde Professionele Bachelor / Master opleiding;
• Sterke affiniteit met / kennis van de Belgische/Vlaamse markt;
• Ervaring met copywriting;
• Gestructureerd, analytisch en cijfermatig sterk;
• Proactieve aanpak;
• Getting things done mentaliteit;
• Geen 9 tot 5 mentaliteit;
• Affiniteit met e-commerce is een must;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (Vlaams is een pré);

Wat mag je van ons verwachten?

• Plaats van tewerkstelling: Amsterdam
• Een prima salaris en dito pensioenregeling;
• Een veelzijdige, afwisselende job met jonge enthousiaste collega's in een leuke, veranderingsgerichte organisatie;
• Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
• Leuke extra’s, zoals een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en andere leuke activiteiten om de successen te vieren.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.bewww.vavabid.be, www.vavabid.frwww.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.