Campagne Manager - VakantieVeilingen.nl

Solliciteer nu

 Campagne Manager - VakantieVeilingen.nl

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Jij bent een creatieve teamplayer die goed diverse stakeholders tegelijk kan managen. Je krijgt energie van een drukke, snel veranderende omgeving. Jouw projectmanagement skills en online marketing expertise stellen je in staat om marketingprojecten succesvol af te ronden en meetbaar resultaat te boeken. Je bezit een groot inlevingsvermogen en bent analytisch, daardoor weet je precies wat de doelgroep wilt. Je bezit over een flinke dosis creativiteit en bent daarnaast in staat om jouw visie en plan met kracht en overtuiging over te brengen. Je weet mensen te motiveren en draagvlak te creëren voor jouw projecten.

Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als campagne manager ben je verantwoordelijk voor het creëren en managen van grote campagnes van A tot Z. Per jaar zijn er 8 grote ATL- , ruim 30 multi-channel, campagnes die tussen jou en je directe collega verdeeld worden.
Je denkt na over het concept van de campagne en op basis van het budget en KPI’s vertaal jij dit concept naar een online- en offlinekanalenmix. Je vormt een campagne team waarbij stakeholders uit verschillende afdelingen (o.a. buying, online marketing, UX en CRM) zijn vertegenwoordigd. Het is jouw taak om het project te coördineren.
Voor de ATL-campagne dien je tevens met externe bureaus samen te werken. Kortom: Je stelt briefings op, beheert budgeten, bedenkt creatieve concepten en sluit coole partnerships.
Alles om je campagne doelstellingen te overtreffen. Je bent deel van het Brand&Communications team, dit team bestaat uit campagnemanagers, contentspecialisten & designers.

Je rapporteert aan de Brand & Communications manager. 

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Tenminste 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Sterke organisatie en planning skills
 • Aantoonbare ervaring met e-commerce/online is een grote pre
 • Ervaring met multi label/internationale teams is een pre
 • Een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen
 • Je toont initiatief en komt met creatieve oplossingen
 • Je bent communicatief sterk en bezit over een goede dosis overtuigingskracht
 • Je hebt een sterk esthetisch oog, en gaat voor kwaliteit
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van media en marketing trends
 • Je bent een teamplayer 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar ben je bij Emesa primair zelf verantwoordelijk voor, maar met onze Emesa Academy, individuele trainingen en vele doorgroeimogelijkheden dragen we daar graag aan bij.

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. Ook bieden we je een uitgebreide aanvullende verzekering op het gebied van arbeidsongeschiktheidsrisico’s.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be