Administratief Medewerker Contractbeheer (fulltime) - Ecommerce

Solliciteer nu

Administratief Medewerker Contractbeheer (fulltime) - Ecommerce

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wie ben jij?

Ben jij een administratief sterke, nauwgezette teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken en zijn/haar verantwoordelijkheden durft te nemen? En ben jij op zoek naar een leuke, interessante en leerzame fulltime baan?

Herken jij jezelf hierin? En ben je nieuwsgierig naar de functie van Administratief Medewerker Contractbeheer bij de marktleider in online ‘Travel & Leisure’? Lees dan snel verder! Wij bieden jou een gave tijd bij een van de snelst groeiende online bedrijven met labels als VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl.

Wat ga je doen?

Als Administratief medewerker Contractbeheer, hou jij je voornamelijk bezig met contractbeheer. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en versturen van contracten die door de accountmanagers worden opgesteld en zorgt ervoor dat de contracten foutloos naar onze partners worden verstuurd. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor ons CRM systeem: SugarCRM. Dit houdt in; inwerken van nieuwe collega’s op SugarCRM, tickets aanmaken voor systeemverbeteringen, procesverbeteringen en issues oplossen. Ongeveer 20% van je tijd ondersteun je het Category Team met het maken van de prospectlijsten, evaluaties en partnercontact.

Wat verwachten wij van jou?

• Commerciële MBO+ of HBO opleiding
• Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden
• Een proactieve houding
• Kennis van Excel en Powerpoint, bij voorkeur kennis van CRM systemen
• Bij voorkeur een administratieve en projectmatige achtergrond in een support functie
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Frans is een pre)
• Georganiseerd en gestructureerd
• Nauwkeurigheid is een must

Wat mag je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar ben je bij Emesa primair zelf verantwoordelijk voor, maar met onze Emesa Academy, individuele trainingen en vele doorgroeimogelijkheden dragen we daar graag aan bij.

Wij geloven in teamspirit en samenwerking. Daar besteden we veel aandacht aan, ook als het niet direct ‘werk’ gerelateerd is. Geniet met je collega’s van de vrijdagmiddagborrels, feestjes én samen sporten.

Met de uitgebreide, gezonde lunch en de koffiebar beneden kom jij vol energie de werkdag door. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een VrijMiBo.

Natuurlijk word je maandelijks beloond met een goed salaris en bouw je aan je toekomst door deelname aan onze pensioenregeling. Ook bieden we je een uitgebreide aanvullende verzekering op het gebied van arbeidsongeschiktheidsrisico’s.

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, 
www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.