Accountmanager Talpa Ecommerce - Conversie & Media gedreven

Solliciteer nu

Accountmanager Talpa Ecommerce Conversie & Media gedreven

FULL-TIME · AMSTERDAM


Talpa Ecommerce  (team binnen Emesa en onderdeel van Talpa Network) is een Nederlands Ecommerce bedrijf bestaande uit een sterke combinatie van bekende mediamerken, technologische kennis en effectief bereik. Talpa Ecommerce is de one stop shop voor partners die conversie als key doelstelling hebben en levert full funnel media- en eCommerce oplossingen.

Het vertegenwoordigt de merken Vakantieveilingen en Actievandedag die binnen het digitale domein worden aangevuld met de merken Juke, Social1influencers en Kijk. Via de radiozenders 538, Radio10, Sky Radio, 100%NL, SLAM!, Sublime en Veronica en de tv zenders Net5, SBS6, Veronica en SBS9 wordt eveneens een miljoenenpubliek bereikt.

Ter uitbreiding van het commerciële team zijn wij voor Talpa Ecommerce per direct op zoek naar een:

                                           ACCOUNTMANAGER ECOMMERCE (M/V)

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw accountportefeuille van partners en het creëren van new business (dealmaking!). Je benadert (bestaande) media accounts en leads op proactieve en creatieve wijze en overtuigt ze op basis van hun behoefte van de voordelen die samenwerking met Talpa Ecommerce voor hen met zich meebrengt waarbij conversie centraal staat.

Je bent veel onderweg om nieuwe contacten te leggen en het contact met zowel bestaande als nieuwe partners te onderhouden en te optimaliseren. Je weet consultative selling op de juiste momenten in te zetten en creëert zo een commerciële win-win situatie voor zowel het Talpa netwerk als onze partners. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van eerste contact tot het succesvol sluiten van de deal en het bijbehorende (langere termijn) accountmanagement.

Hierbij werk je nauw samen met collega’s vanuit shared services waar je in overleg marketing-/salesdoelstellingen van partners naar passende media- en Ecommerce strategieën door vertaald. Je rapporteert rechtstreeks aan de Director Talpa ecommerce

Wie ben jij?

Jij bent een commerciële dealmaker die affiniteit heeft met eCommerce en media. Je werkt aan een duurzame relatie met nieuwe partners zonder daarbij de commerciële korte termijn doelstellingen uit het oog te verliezen. Je gaat voor het benutten van kansen, bent target-gedreven, creatief en een echte netwerker. Je hebt een bewezen new business sales track record (B2B). Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in dealmaking en consultative selling in de eCommerce en/of mediabranche.

Herken jij jezelf hierin en ben je nieuwsgierig naar deze functie ? Wil je werken voor het eCommerce bedrijf binnen Talpa Network? Reageer dan nu!


Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde HBO Opleiding;
 • Tenminste 3 jaar ervaring in dealmaking en consultative selling in Ecommerce e/of mediabranche
 • Overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je wordt sterk gedreven door het behalen van commerciële resultaten

 • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving 

 • Je toont initiatief en bent overtuigend

 • Je bent ondernemend en marktgericht en komt met creatieve oplossingen

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een prima salaris en dito pensioenregeling
 • Een dynamische, informele en resultaatgerichte organisatie
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Tafeltennistafel
 • Emesa Healthclub (sporten bij Emesa)
 • Vrijdagmiddagborrel en andere feestjes
 • Emesa Academy voor Training & Development

Lijkt het je wat?

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie: check onze company website www.emesa.nl of onze labels www.vakantieveilingen.nl, www.vakantieveilingen.be, 
www.vavabid.be, www.vavabid.fr, www.actievandedag.nl en www.actievandedag.be

Onze communities

Jezelf ontwikkelen met diverse trainingen.

Lekker sporten met collega's.

Aan tafel met de CEO.

Luisteren naar inspirerende e-commerce sprekers.

Meewerken aan innovatieve e-commerce initiatieven.

Coole party's en borrels met je collega's.